Aquest web utilitza "cookies pròpies i analítiques. Si seguiu navegant, accepteu l'ús que nosaltres fem d'aquestes. Pot canviar la configuració de les "cookies" en qualsevol moment.

Blogs

Col·legi Sagrat Cor Amposta
16 Nov

Del 9 al 18 de novembre se celebrarà a Catalunya la 23a Setmana de la Ciència. És per això que tota l'escola, com cada any, ens hem unit a la celebració fent tot un munt d’activitats de divulgació científica.

La nostra classe ens hem convertit amb paleontòlegs per uns dies. Primer hem investigat sobre què és la paleotologia,què fan els paleontòlegs, quins instruments utilitzen... En segon lloc hem comprovat amb una gimcana sobre els dinosaures si havíem estat atents. En tercer lloc, amb dinosaures o altres animals de joguina hem creat el nostre fòssil. I finalment hem fet una exposició dels fòssils perquè els companys de les altres classes puguin venir a veure'ls! 

09 Nov

Aquesta setmana celebrem la festivitat del nostre fundador, el Pare Francesc Palau. 

31 Oct

Arriba la tardor… i amb ella la festa de la castanyada. Ens preparem per fer un bon matí de panellets i per tenir una tarda magnífica amb manualitats i un berenar típic amb aliments d’aquesta època de l’any. 

30 Oct

Ens preparem  per rebre la festa de Halloween a les nostres assignatures en anglès. A plàstica fem mostres amb pedres de la platja, les pintem, les decorem, els fem una petita descripció amb anglès… i ja us els podem presentar!

29 Oct

A medi treballem el lloc on vivim, com s’organitzen els municipis… i fem les nostres eleccions escolars a partir de votacions! Ja tenim delegat i subdelegat de classe! 

24 Oct

Quantes síl·labes té cada paraula? I quina és la síl·laba tònica?

Nosaltres ja tenim resposta a totes aquestes preguntes i manipulem paraules per poder entendre-ho millor!

22 Oct

A creativitat experimentem amb la xocolata i ens ho hem passat pipa!

16 Oct

A tercer de primària treballem el cos, estudiem els ossos, els músculs… i creem el nostre amic “Ossets” i “Huesitos” perquè ens donen un cop de mà.

30 Gen

El dia 30 de gener vam celebrar el dia mundial de la Pau i la no violència. Pel matí vam pintar un collage molt acolorit, vam anar a la capella del col·legi i vam fer una celebració.

Nosaltres, els de cicle mitjà vam cantar una cançó: MIRALL DE PAU. Després els de l'ESO també van cantar. 

Els de l'ESO també van penjar uns cartellets als arbres que vam fer nosastres. També vam fer a plàstica unes palomes molt acolorides. 

També vam fer dos persones agafades de la mà i després vam fer entre tots una sanefa. 

La pau és un dia molt bonic.

Aina, Felip, Leire, Natàlia i Ian. (3r A):

30 Gen

El dilluns vam portar una sabata de cada. El dimarts vam portar una