Aquest web utilitza "cookies pròpies i analítiques. Si seguiu navegant, accepteu l'ús que nosaltres fem d'aquestes. Pot canviar la configuració de les "cookies" en qualsevol moment.

Blogs

Col·legi Sagrat Cor Amposta
31 Oct

Arriba la tardor… i amb ella la festa de la castanyada. Ens preparem per fer un bon matí de panellets i per tenir una tarda magnífica amb manualitats i un berenar típic amb aliments d’aquesta època de l’any. 

30 Oct

Ens preparem  per rebre la festa de Halloween a les nostres assignatures en anglès. A plàstica fem mostres amb pedres de la platja, les pintem, les decorem, els fem una petita descripció amb anglès… i ja us els podem presentar!

03 Oct
Els alumnes de 4t hem començat el curs en les piles ben carregades. I és per això, que aquí us fem cinc cèntims d’algunes activitats manipulatives i significatives que hem portat a terme, tant a l’assignatura de mates com a la de català:
01 Oct

Aprofitant que a l’assignatura de coneixement del medi, estem estudiant les diferents etapes de la vida i els canvis que han hagut al llarg del temps, el passat divendres, dia 28 de setembre, els alumnes de quart vam portar a terme una activitat molt bonica.

30 Gen

El dia 30 de gener vam celebrar el dia mundial de la Pau i la no violència. Pel matí vam pintar un collage molt acolorit, vam anar a la capella del col·legi i vam fer una celebració.

Nosaltres, els de cicle mitjà vam cantar una cançó: MIRALL DE PAU. Després els de l'ESO també van cantar. 

Els de l'ESO també van penjar uns cartellets als arbres que vam fer nosastres. També vam fer a plàstica unes palomes molt acolorides. 

També vam fer dos persones agafades de la mà i després vam fer entre tots una sanefa. 

La pau és un dia molt bonic.

Aina, Felip, Leire, Natàlia i Ian. (3r A):

30 Gen

El dilluns vam portar una sabata de cada. El dimarts vam portar una 


15 Mar

Els dies 15, 16 i 17 de març, els alumnes de 4t, 5è i 6è han anat de colònies d’immersió lingüística en anglès.

10 Gen

Aprofitant que a medi treballàvem les etapes de a vida i els moments més importants de la nostra vida, vam convidar als nostres iaios i iaies a explicar-nos com vivien ells. Així vam poder saber com han canviat i estant canviant les coses.

10 Gen

En divendres la tarda fem enigmes matemàtics, ens encanten!!