Aquest web utilitza "cookies pròpies i analítiques. Si seguiu navegant, accepteu l'ús que nosaltres fem d'aquestes. Pot canviar la configuració de les "cookies" en qualsevol moment.

Blogs

Col·legi Sagrat Cor Amposta
20 Feb

Els alumnes de quart de primària ens ho passem bomba fent matemàtiques i és que al llarg del temari anem intercalant diferents activitats manipulatives per poder apropar més a nosaltres els conceptes més abstractes, donar-los-ho forma i per tant, entendre’ls molt millor.


20 Feb

Atenció, atenció!! Els alumnes de cicle mitjà estem d’allò més contents!

Sabeu què? A la nostra escola vindrà una pintora famosa. Sí, sí, una d’aquelles que exposa els seus quadres i que ha fet llibres i revistes.


13 Feb

Els alumnes de tercer treballem la matèria, els seus estats, les propietats... a partir d’experiments i experiències!

Ens ho hem passat molt bé i hem aprés molt!

30 Gen

El passat dimecres 30 de gener, a l’escola, vam celebrar el dia de la pau. Totes les activitats programades van ser molt emotives i divertides.


30 Gen

 Celebrem el dia de la Pau fent moltes activitats a l’escola, compartim moments petits i gran!

Per la tarda fem activitats a la classe, els alumnes de 3r fem de reporters de bones notícies, perquè sempre ens assabentem abans de les notícies dolentes, però sabíeu que hi ha molta gent bona i hem tret un bon munt de bones notícies???

22 Gen

A cicle mitjà ens encanta fer orals. Aprofitem qualsevol situació quotidiana per xerrar una estona davant dels nostres companys, perdre la vergonya, agafar més fluïdesa i més confiança en nosaltres mateixos.


09 Gen
Després de vacances de Nadal, tornem a l'escola amb les piles carregades i amb  moltes ganes de compartir les vivències d'aquests dies màgics amb els nostres companys i companyes. Per això, fem una tarda d'explicar una joguina que ens han portat i de compartir una estona de joc amb les amics i amigues!
08 Gen
Els alumnes de 3r de primària avui han anat a diverses parades del mercadet i treballant cooperativament, han resolt una sèrie de situacions que els han anat sorgint. 
16 Nov

Del 9 al 18 de novembre se celebrarà a Catalunya la 23a Setmana de la Ciència. És per això que tota l'escola, com cada any, ens hem unit a la celebració fent tot un munt d’activitats de divulgació científica.

La nostra classe ens hem convertit amb paleontòlegs per uns dies. Primer hem investigat sobre què és la paleotologia,què fan els paleontòlegs, quins instruments utilitzen... En segon lloc hem comprovat amb una gimcana sobre els dinosaures si havíem estat atents. En tercer lloc, amb dinosaures o altres animals de joguina hem creat el nostre fòssil. I finalment hem fet una exposició dels fòssils perquè els companys de les altres classes puguin venir a veure'ls! 

06 Nov

El passat divendres 26 de novembre, els alumnes de 6è de primària del nostre col·legi, juntament amb els de 6è del col·legi "Sagrada Família" de Sant Carles de la Ràpita, van gaudir d'un fantàstic dia de convivència a Aitona, poble natal del Pare Palau, el nostre fundador.

Ells mateixos us han volgut explicar la seva experiència i és per això que us deixem dos escrits realitzats per dos alumnes de 6è on narren l'excursió.