Activitats per vacances

L’última semana de juny i les dos primeres de juliol l’escola ofereix un campus en anglès (professors nadius, activitats de lleure i un llarg etc per a la formació i l’aprenentatge d’aquest idioma per als nens.

Per tal de conciliar la vida familiar i laboral durant les vacances d’estiu, a l’escola s’ofereix un campament d’estiu en anglès. Es desenvolupa l’última setmana del mes de juny i la primera de juliol amb una temàtica específica, per a que els vostres fills puguin continuar aprenent i gaudint d’activitats lúdiques, esportives, musicals i culturals.

El programa està basat en l’equilibri entre activitats creatives, lúdiques i esportives, pensades per a fomentar la creativitat, actituds de col•laboració i valors educatius i formatius. Tot el programa està vehiculat en anglès.

Amb totes elles apostem per la millora constant de cada alumne, tractant d’oferir un ampli ventall per a que cada xiquet/a trobi on són les seves aptituds i la seva vocació.

L’equip està compost de professors i monitors titulats i especialitzats, amb una àmplia experiència en campaments.

El campament inclou tallers culturals, artístics, musicals…, activitats lúdiques i esportives, activitats relacionades amb el medi ambient, professors i monitors especialitzats, supervisió constant, materials lúdics i didàctics…