Bandeta de música

Amposta és un poble de gran tradició musical i a l’escola i amb lema: «La música llenguatge universal» recull a tots els alumnes que hi volen col·laborar, aproximadament uns 40 que donen vida a les nostres celebracions

El col·legi Sagrat Cor compta amb una petita “bandeta” en la que hi participen alumnes del col•legi que estudien música a alguna de les escoles de musicals que hi ha Amposta i a les poblacions veïnes.

Des del principi es va pensar que formar un petit grup musical al col·legi seria molt positiu per molts aspectes.

Per una banda, qualsevol activitat col•lectiva sempre és molt positiva per al docent, ja que el treball cooperatiu sempre és necessari, i per l’altra banda, es va pensar que tenir un grup musical que participés en les activitats del col·legi, seria bo per apropar la nostra tradició musical a tots i cada un dels nens que formen la nostra escola.

La bandeta participa en molts dels actes importants del col·legi i el seu repertori comprèn des de les Nadales més tradicionals fins música d’actualitat. Tot plegat, en serveix per formar musicalment tant als joves músics com al jove públic.

Pensem que des de l’escola, és important educar emocionalment als nostres alumnes, i la música és una bona via per a fer-ho.